چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402
بسته سینمایی برای فیلم غریب

همه نقدها درباره فیلم غریب

در این بسته سینمایی و به بهانه‌ی روزهای پایانی اکران فیلم سینمایی «غریب» ساخته‌ی «محمدحسین لطیفی»، هر آنچه از نقد و بررسی درباره‌ی این اثر در مجله میدان آزادی منتشر شده‌است را گردآوردیم. تاکنون یک برنامه ویدئویی در تحلیل کامل فیلم غریب و دو ریویو در نقد و بررسی آن توسط اعضای تحریریه ما فراهم شده.

4.6
همه نقدها درباره فیلم غریب

مجله میدان آزادی: در این بسته سینمایی و به بهانه‌ی روزهای پایانی اکران فیلم سینمایی «غریب» ساخته‌ی «محمدحسین لطیفی»، هر آنچه از معرفی و نقد و بررسی درباره‌ی این اثر در مجله میدان آزادی منتشر شده‌است را گردآوردیم.

تاکنون یک برنامه ویدئویی در تحلیل کامل فیلم غریب و دو ریویو در نقد و بررسی آن توسط سه نفر از اعضای تحریریه ما فراهم شده. عناوین این مطالب و لینکشان در ادامه قابل دسترسی است:
 

نقدها و تحلیل‌های منتشرشده درباره فیلم سینمایی «غریب»
 

1. ویدئو: نقد و بررسی فیلم «غریب» ساخته «محمدحسین لطیفی»

2. ریویو: نقد و نظری به فیلم «غریب»، ساخته «محمدحسین لطیفی»

3. ریویو: نقد و بررسی فیلمنامه و فیلم «غریب»، ساخته «محمدحسین لطیفی»

 


گفتنی‌ست فیلم سینمایی غریب به کارگردانی محمدحسین لطیفی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا محصول سال ۱۴۰۱ است. این فیلم درباره‌ی برهه‌ای از زندگی شهید محمد بروجردی است. در این فیلم نقش شهید بروجردی توسط بابک حمیدیان ایفا شده‌است. غریب که محصول سازمان رسانه‌ای اوج است نخستین‌بار در چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر و هفدهمین جشنواره فیلم مقاومت به اکران درآمد.

خلاصه داستان فیلم سینمایی «غریب»

سال ۱۳۵۸ با بالا گرفتن اختلافات گروه‌های مسلح سیاسی از جمله کومله و دموکرات و… . شهید محمد بروجردی  به همراه اندکی از همرزمانش، برای سامان دادن به اوضاع و رسیدگی به شرایط مردم راهی غرب کشور شدند. اوضاع نابسامان و اوج گیری دسته بندی ها شرایط را برای فرمانده جوان منطقه غرب پیچیده‌تر کرد. تنها یک جرقه برای انفجار کافی بود … .

بازیگران و دیگر عوامل فیلم «غریب»

کارگردان: محمد حسین لطیفی، بازیگران: بابک حمیدیان، مهران احمدی، رحیم نوروزی، هژیر سام احمدی، پردیس پور عابدینی، محمد رسول صفری، سام کبودوند، حسام محمودی، مجید اسماعیلی و فرهاد قائمیان با حضور افتخاری: جعفر دهقان، سامیه لک، سمیرا کریمی و محمد بروجردی. مدیر فیلمبرداری: عبدالله عبدی نسب، مدیر هنری: محمد رضا شجاعی، مجری طرح: افشین قلی پور، تدوین: میثم مولایی، طراح چهره پردازی: شهرام خلج، برنامه ریز و سرپرست گروه کارگردانی: احسان سجادی حسینی، صدابردار: امیر پرتو زاده، طراحی و ترکیب صدا:حسین ابوالصدق، مدیر تولید: عباس دقاقی، پشتیبانی تولید: سید علی اسلامی، موسیقی: حامد عابدی، دستیار یک کارگردان: هانیه بساتینی، منشی صحنه: زهرا تحقیقی، طراح صحنه: رامین بدخشانفر، طراح لباس: بهزاد آقا بیگی، جلوه های ویژه بصری: امیر ولی خانی، جلوه های ویژه میدانی: حمید رسولیان، مدیر تدارکات: شهرام شفیعی، عکاس: آرش شاه محمدی، فیلمبردار پشت صحنه: پیمان داداش زاده، مدیر روابط عمومی: مریم عرفانیان و تهیه کننده و فیلمنامه نویس: حامد عنقا.

جوایز و افتخارات فیلم سینمایی «غریب»

فیلم غریب در چهل و یکمین دوره از جشنواره فیلم فجر در بخش‌های مختلف: طراحی صحنه، چهره‌پردازی، جلوه‌های ویژه میدانی موفق به دریافت سیمرغ شد. همچنین سیمرغ بهترین نقش اول زن جشنواره نیز به بازیگر این فیلم اختصاص یافت. جایزه ویژه هیئت داوران در بخش مقاومت بین‌الملل و بهترین فیلم از نگاه ملی نیز به غریب تعلق گرفت. غریب در هفدهمین جشنواره فیلم مقاومت نیز به عنوان بهترین فیلم، انتخاب شد.




مسلم
25 خرداد 1402

کامل ترین و متفاوت ترین و بهترین نقدها برای فیلم غریب را در سایت میدان آزادی خواندم
ممنونم که اطلاعات کامل فیلم را هم در این مطلب نوشتید
کاش حواشی فیلم غریب و دیگر جزئیات و حاشیه های مربوط به محمدحسین لطیفی و حامد عنقا و بابک حمیدیان و دیگر عوامل را هم به این مطلب اضافه کنید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط «میدان آزادی» منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد!

نکته دان
غریب به کارگردانی محمدحسین لطیفی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا محصول سال ۱۴۰۱ است. این فیلم درباره‌ی برهه‌ای از زندگی شهید محمد بروجردی است

فیلم غریب در چهل و یکمین دوره از جشنواره فیلم فجر در بخش‌های مختلف: طراحی صحنه، چهره‌پردازی، جلوه‌های ویژه میدانی موفق به دریافت سیمرغ شد. همچنین سیمرغ بهترین نقش اول زن جشنواره نیز به بازیگر این فیلم اختصاص یافت.

مطالب مرتبط